Praktijkmiddag 11 oktober

Vanuit onze begunstiger I.T. Works is voorgesteld om op 11 oktober a.s. een praktijkmiddag in Delft te organiseren. Vanuit het thema ‘innovatie’ worden er diverse presentaties over vernieuwingen in onze branche gehouden. Een aantal presentaties zal expliciet door I.T. Works worden georganiseerd, waarbij aandacht zal worden gevraagd voor de nieuwe mogelijkheden met Terra Index SL. Ook andere gastsprekers en begunstigers zullen een bijdrage aan deze middag leveren. De middag biedt ook de mogelijkheid voor begunstigers en leden om zich op de bedrijvenmarkt te presenteren.

Leden die zich met hun producten binnen de VVMA onderscheiden en die collega VVMA leden als een potentiële doelgroep zien, worden expliciet uitgenodigd om met Jurgen Pijpker (jurgen.pijpker@vvma.nl) contact op te nemen voor de mogelijkheden van een stand op de bedrijvenmarkt. Voorbeelden van onderscheidende producten zijn: archeologie, flora/fauna, keuringen vloeistofdichte vloeren, MVO, veldwerkzaamheden voor derden, sonderingen, etc..

Tijdens de praktijkmiddag zal ook de nieuwe begunstigerovereenkomst met I.T. Works worden toegelicht. VVMA leden die op dit moment al gebruik maken van Terra Index krijgen een extra korting op hun abonnementskosten. Ook zal de VVMA een bijdrage ontvangen vanuit de omzet die de VVMA leden bij I.T. Works aanbrengen. Deze bijzondere vorm van begunstigerschap, alsmede de gehele organisatie van de VVMA praktijkmiddag door I.T. Works, zou moeten bijdragen aan meer gebruikers van Terra Index èn meer leden voor de VVMA.

 

Met vriendelijke groet,

VVMA – Vereniging Van Milieu Adviesbureaus

 

Jurgen Pijpker (voorzitter)