Praktijkmiddag met bedrijvenmarkt - Innovatie en verbreding in bodemland

Wij hebben al eerder aangekondigd dat er in samenwerking met onze begunstiger I.T. Works op donderdag 11 oktober a.s. in Delft een praktijkmiddag wordt georganiseerd. Download hierhet definitieve programma.

Het doel van deze middag is met name de presentatie van onze begunstigers en leden op de bedrijvenmarkt door middel van een inhoudelijk verhaal. 
Ook niet VVMA-leden willen wij nadrukkelijk vragen om zich te presenteren door middel van een stand op de bedrijvenmarkt. De kosten hiervan zijn € 300,- ex BTW, ook voor niet leden. (Voor begunstigers van de VVMA is een stand gratis.) Met een stand kunt u aantonen dat u zich onderscheidt in de markt door uw specifieke deskundigheid. De eerste VVMA-leden (Archeomedia, onderdeel Arnicon Groep en Ingenieursbureau Mol) hebben zich reeds als standhouder aangemeld. 

De bijeenkomst is voor onze leden, (relaties van) onze begunstigers, relaties van gastsprekers en relaties van standhouders gratis. De overige geïnteresseerden betalen € 50- ex BTW.

U kunt zich nu aanmelden via info@vvma.nl.
Wilt u daarbij ook svp duidelijk aangeven of we u tevens als standhouder mogen begroeten? Wij hopen uiteraard op veel deelnemers!