Praktijkmiddag 11 oktober 2012

Op donderdag 11 oktober a.s. staat er een bijzondere praktijkmiddag in Delft op de agenda. Vanuit het thema ‘verbreding en innovatie’ worden er diverse presentaties over vernieuwingen in onze branche gehouden. De praktijkmiddag wordt aangeboden door onze begunstiger I.T. Works, die onze leden zal bijpraten omtrent de nieuwe mogelijkheden met Terra Index SL. Ook andere gastsprekers en begunstigers zullen een bijdrage aan deze middag leveren. 

Nieuw is de mogelijkheid voor begunstigers en leden om zich op de bedrijvenmarkt te presenteren. Leden die zich met hun producten binnen de VVMA onderscheiden en die collega VVMA-leden als een potentiële doelgroep zien, worden expliciet uitgenodigd om met Jurgen Pijpker (jurgen.pijpker@vvma.nl) contact op te nemen voor de mogelijkheden van een stand op de bedrijvenmarkt. 

Voorbeelden van onderscheidende producten zijn: archeologie, flora/fauna, keuringen vloeistofdichte vloeren, MVO, veldwerkzaamheden voor derden, sonderingen, etc. 

Tijdens de praktijkdag zal ook de nieuwe begunstigerovereenkomst met I.T. Works worden toegelicht. VVMA leden die op dit moment al gebruik maken van Terra Index krijgen vanuit deze overeenkomst een extra korting op hun abonnementskosten. Ook zal de VVMA een bijdrage ontvangen vanuit de omzet die de VVMA leden bij I.T. Works aanbrengen. Deze bijzondere vorm van begunstigerschap, alsmede de gehele organisatie van de VVMA praktijkmiddag door I.T. Works, zou moeten bijdragen aan meer gebruikers van Terra Index en meer leden voor de VVMA. Een klassieke win/win situatie zou je kunnen zeggen. 

De middag start om 12.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur met een borrel en bitterbal. Begunstigers worden met name gevraagd om hun relaties uit te nodigen.