Uitnodiging praktijkochtend - 13 oktober 2011 "In situ sanering NAF terrein, Alphen a/d Rijn"

"In situ sanering NAF terrein, Alphen a/d Rijn"

Op veler verzoek wordt op donderdag 13 oktober een extra VVMA-praktijkochtend gehouden. Centraal deze ochtend staat een bodemsanering op de voormalige locatie van de Nederlandsche AsfaltFabrieken te Alphen a/d Rijn, waarover NTP Milieu een presentatie zal verzorgen en waar we de in situ sanering uiteraard in de praktijk gaan bekijken.

Tevens wordt een presentatie gegeven over een onlangs afgesloten en zeer succesvol uitgevoerde ISCO-sanering van een voormalige champignon kwekerij waar Pentachloorfenol middels Fentons Reagens tot onder de I-waarde is gebracht. Het een en ander volautomatisch, in een nieuwbouwwijk en met een pH-waarde voor het grondwater van 11.

Om het nuttige met het aangename te verenigen, laten we ons deze keer per boot verplaatsen. De Salonboot 'de Pijlstaart' ligt aan dekade van Avifauna (Hoorn65 te Alphen a/d Rijn)voor ons klaar. De presentaties worden op de boot gegeven en hier zal later ook worden geluncht.

Gezienhet vervoer per salonboot en de kosten voor de lunch e.d., wordt voordeze activiteit ook van onze leden een eigen bijdrage van € 40,00 excl. BTW per persoon gevraagd. (Niet leden betalen € 75,= p.p.). Na aanmelding ontvangt u een factuur.

Er is plaats voor maximaal 40 personen! Vol is vol!

Bekijk hier [PDF | 650 Kb] de volledige uitnodiging, inclusief routebeschrijving en programma.