Even voorstellen: Koenders & Partners

Het is een vaste gewoonte om in onze nieuwsbrief één willekeurig lid nader te introduceren. Omdat er sprake is van enkele nieuwe leden stellen we deze keer Koenders & Partners aan u voor. Koenders & Partners is gevestigd in Jaarsveld, is sinds 2005 actief en is gebouwd op de fundamenten van jarenlange kennis en ervaring in de wereld van asbestsanering, sloop- en bodemmanagement, milieukunde en ecologie. In amper vijf jaar tijd wist Koenders & Partners uit te groeien tot een organisatie van 25 medewerkers.
 

Koenders & Partners adviseurs en procesmanagers opereert als specialist in milieuzaken in niet alleen de prebouwfase maar ook de realisatiefase van (her)ontwikkelingsprojecten. Daarbij ondersteunen zij opdrachtgevers met onder meer asbest-, sloop- en procesmanagement, bodem- en ecologisch onderzoek, trainingen en advies bij juridische, arbo- en veiligheidszaken.

 

Opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, aannemers, gemeentelijke ontwikkelbedrijven, gemeenten en provinciale besturen, vuilverwerkingsbedrijven, waterschappen en overige bedrijven of organisaties waar sanering en/of (her)ontwikkeling aan de orde is.